Categories: Main course, RecipesPublished On: 14th June 2017

Maklike en tuisgemaakte “Wraps”

By 1 min read

DSC_0006-155×300

Jy benodig:

  • 2 koppie meel
  • 6 teelepels botter
  • Bietjie louwarm water

Nou maak jy so:

  1. Vryf die botter in die meel in met jou vingers tot alles krummelrig is.
  2. Meng bietjies bietjies water by die meel mengsel totdat jy ‘n sagte deeg gevorm het.
  3. Deel die deeg in 12 gelyk grootte balletjies en laat rus vir 30min onder ‘n vadoek.
  4. Rol nou die balletjie so dun as moontlik uit op ‘n meelbestrooide oppervlak.
  5. Maak ‘n pan warm terwyl jy uitrol. Plaas die Wraps nou een vir een op die warm pan.
  6. Behoort niks meer as 10 sekondes aan ‘n kant te neem om bruin kolle te maak nie.
  7. Verwyder en bêre in ‘n verseelde houer of tussen effe klam vadoeke dat die wraps nie uitdroog nie.
  8. Vul met die vulsels van jou keuse.

Resep gegee deur: Daniëlle Terblanche van Deli-icious Catering. Kontak haar by 012-335-0051, 079-617-3122 of stuur vir haar ‘n e-pos na dvdm87@gmail.com vir bestellings. Jy kan ook haar webtuiste besoek: http://www.deliciouscatering.co.za

0
0
Views: 410Comments Off on Maklike en tuisgemaakte “Wraps”

Deel hierdie artikel.

0
0