Categories: RecipesPublished On: 21st June 2017

Kaas en Ham-Tert

By 1 min read

kaas en ham tert

Jy benodig:

  • 30 ml botter
  • 30 ml koekmeel
  • 10 ml gegeurde seesout
  • ‘n knippie rooipeper
  • 5 ml droë mosterd
  • 375 ml karringmelk
  • 250 g ham, of weense worsies in dun repies
  • 250 ml cheddar kaas, grof gerasper
  • 30 ml fyn gekapte pietersielie
  • 3 eiers, geklits
  • Puff Pastry / Pastei Deeg

Nou maak jy so:

  • Bak die pasteideeg 10 minute sonder vulsel by 220 C.
  • Verhit die oond tot 180 C.
  • Meng die botter, meel, sout, rooipeper en mosterd oor lae hitte.
  • Roer die karringmelk by en meng glad.
  • Roer en kook 2 minute, verwyder van die hitte.
  • Laat effens afkoel.
  • Roer die ander bestanddele by.
  • Skep die vulsel in die vooraf gebakte pasteikors.
  • Bak 45 minute tot mooi bruin en pofferig.

Resep gegee deur: Daniëlle Terblanche van Deli-icious Catering. 

0
0
Views: 210Comments Off on Kaas en Ham-Tert

Deel hierdie artikel.

0
0